Een natuurlijke look en maximaal draagcomfort

Bij permanente kaalheid door Alopecia androgenetica, alopecia totalis, alopecia areatac, …(genetisch bepaalde kaalheid), of bij tijdelijke kaalheid door bijvoorbeeld chemotherapie bieden pruiken een mooie oplossing. Bij mij kan je terecht voor een breed gamma aan pruiken zowel voor man als vrouw: lang, kort, recht, krullend, modern of klassiek kapsel? Alles kan, samen vinden we zeker een geschikte pruik.

De keuze tussen echt of synthetisch haar hangt af van verschillende factoren.

Echt haar kan alle mogelijke kappersbehandelingen ondergaan en ziet er het meest natuurlijk uit. S’nachts dragen is ook geen probleem.

Synthetisch haar de dag van vandaag ziet er ook erg realistisch uit, maar eerder aan te raden bij een minder langdurig haarprobleem bv Chemopatiënten. Het is te verkrijgen in alle mogelijke kleuren, diktes en structuren. Het kan wel pluizig worden door wrijving, kan niet tegen de hitte van haardrogers en kan niet ’s nachts gedragen worden.

Bovendien zorg ik ervoor dat de pruik comfortabel aanvoelt, knip deze op maat en geef je de instructies mee voor thuisgebruik.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Ik heb zowel synthetische als natuurlijke pruiken(echt haar) in de aanbieding.

Alle pruiken zijn:

 

Pruiken Waregem, Kortrijk, Gent …? Eunicea Hairdesign!

We hebben naast pruiken natuurlijk ook mutsen en tulbanden liggen. Voor elk wat wils!

Net als onze pruiken kan je de mutsen en tulbands op elk moment in privacy komen passen.