Maak online een afspraak
Maak vrijblijvend een afspraak voor meer info

Pruiken / Tulbanden

"Een natuurlijke look en maximaal draagcomfort"

Bij permanente kaalheid door alopecia totalis, alopecia areata, alopecia universalis,…(genetisch bepaalde kaalheid), of bij tijdelijke kaalheid door bijvoorbeeld chemotherapie bieden pruiken een mooie oplossing.

 

Alleen echte haarwerkspecialisten voldoen aan de juiste criteria! Je hebt recht op professioneel advies en de juiste informatie, dit alles door vakkundige begeleiding en betrokkenheid, dit is een absolute noodzaak! 

 

TIP: Bereid je tijdig voor op het uitvallen van jouw haar (bv. chemotherapie,..) 

 

Om de mooiste resultaten te bekomen en een zicht te krijgen van je haar, kom je best langs als je nog over jouw eigen haar beschikt!

 

Wij werken samen met de leveranciers "Belle Madame" voor de synthetische pruiken en "In Fix Hair" gekend als de "Rolls Royce" in Europees geselecteerd haar!

 

In onze speciaalzaak kan je terecht voor een breed gamma aan pruiken op maat of standaardmaten in 100% Europees geselecteerd natuurlijk haar of synthetisch haar voor zowel man als vrouw. Lang, kort, recht, krullend, modern of klassiek kapsel? Alles kan, samen vinden we zeker een geschikte pruik.

 

Je kan op onze jarenlange ervaring vertrouwen!

De keuze uit 100% geselecteerd Europees haar (In Fix Hair) of synthetisch haar hangt af van verschillende factoren.

 

100% geselecteerd Europees haar (In Fix Hair) kan alle mogelijke kappersbehandelingen ondergaan en ziet er het meest natuurlijk uit. 's Nachts dragen is ook geen probleem. Levensgarantie is bij deze dan ook erg hoog.

 

Synthetisch haar de dag van vandaag ziet er ook erg realistisch uit, maar eerder aan te raden bij een minder langdurig haarprobleem. Bijvoorbeeld haarverlies door een chemobehandeling. 

 

Dit haar kan pluizig worden door wrijving en kan niet tegen warmtebronnen bv: warm water, haardrogers, hevige uv-stralen,.. 

 

Een pruik van synthetisch haar mag je s ’nachts niet dragen! De garantie voor pruiken met synthetisch haar is max 2 jaar.

 

Al deze pruiken, zowel synthetisch als echt haar, zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, modellen, binnenvoering (nettings), diktes en structuur,...

 

Dit alles kan ook thuis gemakkelijk onderhouden worden met de juiste instructies! We adviseren je altijd  over het onderhoud van jouw pruik zowel voor thuisonderhoud als in onze speciaalzaak.

 

Je kan vrijblijvend een afspraak maken om in alle rust hierover in een aparte ruimte professioneel advies en informatie te krijgen en vakkundige begeleiding en betrokkenheid zonder enig toezicht! Privacy gegarandeerd!

Lees verder: waarom (voor wie)?