Langer en dikker haar met meer mogelijkheden

De laatste jaren zijn haarverlengingen of extensions helemaal in. Je kan je haar hier niet alleen mee verlengen maar ook verdikken. Er zijn ondertussen veel manieren voor het inzetten van een haarverlenging, maar welke is dan de juiste? Belangrijk is dat je haar gezond blijft toch? Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te ontdekken!

De voordelen van haartrenzen

Wil je graag lang haar maar heb je niet genoeg volume of niet genoeg tijd of geduld om het te laten groeien? Overweeg dan zeker haarverlengingen! Dit zijn brede banden op maat geknipt voor lengte en/-of volume te creëren, keuze in lengte, kleur, structuur, … Er bestaan verlengingen die je zelf op elk moment kan insteken en uithalen, of je kan kiezen voor permanente haarverlenging. Hoe dan ook krijg je ineens veel meer mogelijkheden.

Permanente haarverlengingen moet je weliswaar regelmatig onderhouden voor een lange levensduur. Soms hoor je weleens dat het misgaat en dat er schade is aan het eigen haar, maar dat komt door een onprofessionele bevestiging. Zelf heb ik jarenlange ervaring met hairweavings; je kan er dus van op aan dat het resultaat bij jou naar verwachting is.

Bevestiging

Er bestaan verschillende manieren voor het bevestigen van de haartrenzen, kom hiervoor gerust even langs voor uitgebreide informatie. Hieronder al eens een kort woordje:

Trenzen(hairweaving):

Haarverlenging Waregem, Kortrijk, Gent, … Eunicea Hairdesign!

Interesse? Kom vrijblijvend langs en ontdek de mogelijkheden!

Maak een afspraak